MacbookLägger upp dessa bilder, i försök att fotografera mitt nya rum, men efter ett tag insåg jag att det inte var någon idé att visa mitt rum, eftersom det inte alls är snyggt.
Tog istället några foton på min macbook som ligger på skrivbordet. Funderar på att spara till en 27 tums skärm som jag kan redigera bilderna på, för just nu sitter jag på familjens imac, eftersom skärmen är större än på macbooken, men datorn kan såklart vara upptagen ibland... ;)
Skärmen är inte billig, den kostar nämligen 8000, men man kan väll alltid spara. :)

Sorry för den långa texten ;)In med det nya ut med det gamla


Canon 1000D + Canon 50mm f1.8
Som ni ser har jag gjort en ny blogdesign, och det var på tiden, sedan har jag börjat blogga igen, och det är ju skönt. Kände att bloggen inte var så bra innan, men nu har jag fått tillbaka energin. nä, nu ska jag gå och lägga mig, börjar kvart över åtta imorgon, så det är nog dags. Bjuder bara på en bild från kreta, kram!!!

Nu är jag riktigt taggad på att blogga! ;)Blogpaus...

...Kris inlägg.

Är bara tvungen att göra ett "kris" inlägg så att ni inte tror att jag har slutat blogga. Jag har varit på scoutläger, och det har varit himla kul, men blev såklart sjuk så ska åka till sjukhuset idag. Kommer nog blogga senare då jag mår bättre, men nu mår jag bara skit. Kram på er!Ett hus i en anorlunda vinkelResultatet från idag, blev faktiskt nöjd! Det man ska tänka på när man fotograferar är att fota i en intressant vinkel, och det tycker jag att jag har lyckats med idag.
Idag har jag gjort många inlägg, och vet faktiskt inte varför, har bara haft lust för att blogga, och det var ett tag sedan. Hoppas bara att det håller i sig.PappaHittade denna bild som jag tog av min pappa, tog ca 3 bilder, sedan blev jag nöjd. Vad tycker ni, är detta en bra/ dålig bild. Gillar att han inte ler, eller det kanske är bara jag.ösregn

Igår när vi var hemma i stan så ösregnade det. Eftersom jag älskar och fota när det regnar gick jag självklart ut. Idag ska jag och pappa gå och fota hus. Vi har redan varit ute, men jag råkade glömma bateriet hemma, så vi fick gå tilbaka. Så nu ska vi vila lite och sedan gå ut igen. Ps. dessa bilder skulle igentligen komma upp igår, men det blev något fel.Collage

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE I STÖRRE FORMAT
Mitt färdiga ressultat, blev faktiskt ganska nöjd! ;)BryggorJag fick min idé hos Lina Flodins i detta inlägg hon gjorde. (Klicka HÄR för att komma dit) Jag gick ut igår på kvällen. gick ca 50 meter ner till brygorna (det är så fint där) och fotade abstrakt. Kommer skicka en kommentar till Lina med slutresultatet. (om det blir bra) Testa ni också, om ni inte testat det förut kommer ni upptäcka en helt ny värld!
Dessa bilder är bara en förhandtitt på några bilder jag kommer ta med, gillar ni dem? :)En sommrig bildJa, gillar inte denna bild så mycket, men publicerar den på bloggen ändå eftersom den är så somrig, och det är väll sommar nu! ;) Ja, kan knappast tro det så vädret ser ut nu, men idag har det iaf. varit fint. På tisdag nästa vecka ska jag åka på scoutläger, och då ska det regna som tusan. Ska bli riktigt roligt om man bortser från vädret. Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt! :)