ADA!!!Sitter här med ada nu, vi har hängt hela dagen. Vi tog en liten promenix i hagaparken och fotade lite. Eller inte så liten då, typ en mil.. Vad tycks, visst är Ada en riktig snygging! kika gärna in på hennes blogg: http://adabergarbro.blogg.seFriends


Foto och redigering: Joel Henrysson ©

Första dagen på jullovet så hängde jag med några kompisar i klassen, vilket var kul! Jag står i mitten med chinos. Ni undrar kanske varför jag håller upp händerna men jag försökte göra peace tecken med fingrarna, vilket inte gick så bra med tumvantar. Är man smart så är man smart ;) Vi kanske inte gör de bästa minerna, men är tvungen att göra lite varierande inlägg. Jag har ju nästan aldrig lagt upp foton på mina kompisar, så det var nog dags ;) Kram!Spara bilder för webben i photoshopHaha, ni får skita i min dåliga engelska och att jag förklarar som om ni vore trögfattade. Upprepar liksom vissa saker tre gånger i rad, men det får duga. Gjorde videon för ett tag sedan, men är många som frågat så lägger upp den igen ;)Bloggpaus - ÖVER!


Tog några "vatten bilder" nyss, men ressultatet blev inte som jag tänkt (jaja..).

Nu är den LÅÅÅÅNGA bloggpausen över! Yes ni hörde rätt! Har faktiskt suttit och funderat på om jag skulle lägga ner bloggen, för vem vill igentligen läsa den? Den har varit urtrist på sistonde, men sedan så har jag tänkt på hur mycket jag har utväcklas med mitt fotograferande tack vare er och bloggen, så mitt beslut blev att börja blogga igen. Det var tack vare min kära kompis ADA som skrev på fb "Har du glömt din blogg!?!?!??!?! ♥" som fick mig att börja blogga igen. Nu när det är lov kommer det bloggas sjukt mycket, utan några "jag har inte tid" ursäkter för att inte blogga ;) Nu ska jag försöka avrunda detta inlägg, och hoppas ni orkar läsa, för texten blev lite tråkig ;)