Dessa parkbänkar







Idag har jag haft konsert. Det var riktigt kul, och det verkade vara omtyckt av publiken :) För er som undrar går jag på en känd musikskola. Om man vill gå i musikskolan måste man söka in. det är ca. 1000 som söker per år och bara 180 som kommer in. Ska gå och lägga mig imorgon fast jag börjar kl. 09.30 ;) Kram!



nominerade i fototävlingen



Nr 1.
Ella-Ellwis




Nr 2.
Emma - Eemmafoto




Nr 3.
Emma - memaa




Nr. 4
Johanna - jjohhannnaa




Nr 5.
Fotogeniquee - Maja (och Petronella)



REGLER:
Ni får endast rösta en gång! Jag kommer att gå igenom alla ip-nummer, så fusk kommer inte att godkännas. 

Ps.
Ni som deltog i tävlingen ska inte känna er besvikna. Jag hade ett svårt val! Kommer säkert att ha en tävling igen, så bättre lycka nästa gång :)







Hundkex

Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8



En dag med Ada







Idag har jag varit med Ada och fotograferat. Idag var det även stockholms marathon, men blev inte så många bilder på det, utan vi gick mest runt. Imorgon ska jag och min klasskompis Isabelle fotografera. Resultatet av tävlingen kommer även upp imorgon. Vi ses :)



the rainy day


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8

Filmen jag gjorde. Hoppas du gillade den! Nämligen min första stopmotion. :)



Smoothie

Tog bara en bild i arkivet, eftersom filmen tar SJUKT långt tid att ladda upp på youtube! Tog denna bild eftersom jag åt smoothie idag ;) Imorgon är det fredag, och sedan helg! :D



Black and white




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8

Började ösregna idag så gick ut på gården och tog några foton. Slutade med att jag hämtade stativet och tog dessa bilder. Gjorde en stopmotion också som förhppningsvist kommer upp imorgon. God natt! :)



Ankor, Gripsholm





Har gjort en header till Miss Ada (länk HÄR) som blev klar idag.

Tänkte bara passa på att säga att jag gör gratis designer och headers helt gratis! Eftersom designerna är gratis kan de ta ganska lång tid att göra ca. 2 veckor, då jag inte vill stressa mig själv. Om du är intresserad är det bara att skriva en komentar till mig och säga hur du vill att jag ska göra din design/header.

Blogg jag gjort design till: http://jsfoto.blogg.se



Galgen med hjärtat


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8

Gjorde klart galgen i träslöjden idag. Var den sista som arbetade med galgen, men jag har gjort den personligt och laggt ner ganska många timmar på den.

Har inte kunnat blogga i helgen eftersom jag varit på läger. Men kommande veckor ska det uppdateras.
Ciao



Gripsholms slott #1





Idag har jag varit på Gripsholms slott. Var jättekul, och omgivningen var jättefin. Kommer defenitivt återvända dit när jag har mer tid och kan fota naturen. Nu ska jag återvända till läxorna. Imorgon har vi prov på alla länder + huvudstäder i Europa. Ciao