Klippor
En bild jag tog på Kreta i sommras.

Har gjort alla läxor för veckan, så ska bara ta det lungt och chilla. Har redigerat några bilder på min kompis frida, har bara hälften kvar. Ni kommer säkert få se några imorgon. Kram! :)Fotopromenaden

Tog bara en lite sväng och fotade, men blev inte så nöjd. Skulle igentligen fotat löv, men det fanns inga ännu så fick fota lite andra saker som tex. gatufotografering. Den näst första bilden längst till vänster föreställer mig, har ju somsagt inte visat så många bilder på bloggen, så måste ju bättra mig lite ;)Ska ut och fotografera.Ska gå ut och fotografera nu. Hoppas det blir några bra bilder. Vi ses sedan! :)Min utväckling (bild bomb)Första bilden som jag la upp på bloggen. Hade förövrigt fotat i 3 max tre månader innan denna bilden togs på min kompis Esaias.En bild på mina kompisar som togs samma dag som bilden ovan. Inte direkt en av mina favoritbilder, eftersom vinkeln inte var så bra. Skulle vilja fota denna händelse idag istället, och göra det bättre, men men.En bild som jag också tog i Mars, men som jag fortfarande håller fast vid. Ni har säkert sett den på bloggen många gånger, hoppas det bara inte blir för tjatigt ;). Tog denna bilden dagen efter jag köpt mitt stativ, var ju tvungen att testa stativet.Första "produktbilden" jag tog, eller ja, det kanske inte var något att skryta om, men då var jag iaf nöjd. Tog bilden i slutet av mars, om jag inte minns helt fel.En bild som jag blev ganska nöjd med, men som jag fått många komplimanger om, så den verkar vara specielle.


APRIL:Tog denna bild under påsk tiden, eftersom det var dags att ta fram pyntet. Var tvungen att föreviga stunden med en bild.En av mina favoriter, som togs i väntan på att vi skulle åka hem från landet. Vet inte direkt varför jag gillar bilden, men magkännslan säger något! :)Dessa bilder tog jag på landet, samma helg då jag tog "hand bilden" De är bara så neutrala och enkla.


MAJ (En riktig fotomånad)Bilder jag blev sjuk nöjd med, men kan känna nu att de inte är det bästa bilderna, som jag tycke att de var då ;)Gick ner på gården och tog några självporträtt, som jag förövrig är nöjda med än idag.


Min första (bra) vidvinkelsbild. Gillar den dramatiska himlen i bakgrunden.Två bilder på parkbänkar, som jag gillar. Känns som att det är något speciellt me bilderna.En bild från när vi åt tacos, gillar ljuset! :)JUNI:En bild jag tog på min brorsa, William innan han skulle gå på en studentfest.Bilden tog williams student. Hon tittade åt mitt håll för att se var det var som lät (kameran) och wolla en bild! :)Gillar collaget på min kompis Alices morfar/mormors hund Ludde. Han är bara för söt!

Tänk vad man kan utväcklas på några månader! Mitt tips är att låna fotoböcker för att lära sig om vinklar, fototips, och kamerans inställningar. Surfa sedan på internet och följ gärna några bloggar som ger dig inspiration. Det är mitt bästa tips för att utväcklas.

DEL TVÅ KOMMER SNART, IFALL NI ÄR INTRESSERADE.Klassresa #1


Några bilder från Barnens ö, då vi var där på klassresa.

Gör bara ett kvällsinlägg nu innan jag ska gå och lägga mig. Hoppas ni gillar bilderna, och fler kommer. Har inte redigerat klart all ännu pga. att jag har varit lite krasslig, och inte känt mig så bra. ps, gillar ljuset, och hur mina kompisar "poserar" i den första bilden. :) Sedan så gillar jag den sissta bilden då bilden är på skämt, men man kan alltid undra vad de håller på med ;)

Stor godnattkram från mig! :)De 18 första


Har fått tillbaka foto energin, äntligen! :) Har inte haft det sedan i mitten av juli, så nu tycker jag att det var dags. Tog och fotade dessa bilder, men är tyvärr inte nöjd. Nu ska jag göra ett nytt inlägg med några bilder från klassresan. Ciao!Sjuk

Två bilder ur arkivet som jag fotade på en vårfest.

Nu när jag mår lite bättre så tog jag temperaturen på mig, och gissa vad. Jag har feber! Så nu hoppas jag att den lägger sig så att jag kan gå till skolan imorgon. Kram, och förlåt att jag inte bloggat, känner mig verkligen sämst på det just nu.Frida
Två foton jag tog på FRIDA när vi var på klassresa.
Har varit lite småkrasslig den sissta tiden, så har tyvärr inte haft tid/lust att blogga. Imorgon ska jag till doktor och se hur mina prover visar. Troligtvis har jag fel på levern, men det hoppas jag verkligen inte, så det gäller att hålla tummarna ;)
Från fredag till lördags så var hela klassen på klassresa, så har SJUKT mycket foton som ska redigeras, Kram!Självporträtt

Har tagit lite självporträtt, då det var rätt länge sedan jag visade några bilder på mig själv. Är ganska dålig på det, så vad tycker ni, ska jag visa bilder på mig oftare?
Glasögonen på första bilden skaffade jag precis innan sommaren, vad tycker ni, passar jag i dem eller inte?ck one summer


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8
50mm - 1/50 - f/7.1 - Iso 400

Strax efter att jag varit i grekland köpte jag en perfym som jag bara älskar. Den heter ck one summer, men den går självklart att använda året om. Om ni ska gå och titta på perfym någon gång, så ta en titt på denna perfym, och se om ni också fastnar för lukten.