Framkallade bilderna!

ÅHHH!! Har hämtat de framkallade bilderna. Lite utav det jag framkallade. Är så himla nöjd, är skillnad att hålla bilderna i handen och att se de på en digital skärm.
Nu ska jag ha konsert i konsethuset vid hötorget. Är taggad! :)Scillor

Gillar verkligen inte att fotografera blommor, men med brist på inspiration så måste man väll.
Hämtar ut de framkallade bilderna imorgon, och sedan så ska jag gå till konserthuset. Tar kanske med kameran ifall jag hitar något intressant att fota på hemvägen. Kanske gatufotografi. ;)Gamla svartvita bilder i photoshopÄr lite trött och min röst.. ja låter lite dryg. Ville bara ge er detta photoshoptips som jag tycker är jättebra, och kan göra vissa bilder jättefina!

Det färdiga ressultatet:
FramkallningNågra bilder jag tänkt att framkalla imorgon.

Förlåt att jag inte kunnat blogga förens nu idag. Har haft fullt upp, och inte kunnat uppdatera innan.
Kram till er alla, det är ni som gör att min blogglust finns!Have the courage...... to be happy.

Brukar göra "ordspråk i Indesign då och då som är lik denna.Är jättekul! Fisken blev lite knaas, men annars är jag rätt nöjd.Ska nog sätta upp denna på väggen ändå.

Imorgon så ska jag framkalla bilder!! (WEHOOO). Längtar tills jag får se bilderna i handen och inte bara på en skärm. Blir en annorlunda kännsla.Vårens Första DagHar precis tagit en lite fotoprommenad. DET ÄR ÄNTLIGEN VÅÅÅR!!! AHHH, sorry men måste få ut min glädje. Som jag längtat (nu kommer det säkert snöa imorgon bara för att jag skriver detta..). 
Här är nog bilden jag blev nöjdast med, men fler kommer upp strax. Hejsvejs!I mitt kök

Var lite sugen att fotografera så plockade bara ihop lite saker och fotade. Är nog mest nöjd med den första. Ljuset och vinkeln, ja speciell kan man nog kalla den.KajakEn härlig bild jag tog. Älskar ljuset.
Tack snälla för era fina kommentarer, det är värt att blogga för er! Tack!Sushi

Åt sushi idag, vilket är RIKTIGT GOTT!
Har inte varit så bra på att blogga, och ber verkligen om ursäkt. Undertiden som jag varit "borta" så har jag fått några kommentarer som bara gör att man vill blogga, som denna:

"Hejsan! Jag har aldrig kommenterat på din härliga blogg förut men följt den ett bra tag :). Ville bara säga att jag älskar dina bilder på skillorna, alldeles otroliga!!!! Att du kom på iden att ta foto på det är också kul, det är ju inte så vanligt motiv :) Aja, tack föra fina foton och bra inspiration <3"

TACKTACKTACK!!! Blir bara så himla glad, ni anar inte!Saturday Challenge w16 - mode/kläderVad är Saturday Challenge? Tilsammans med Tintin,Emma,KajsaLisa och Pauline så har vi valt
att skapa en fotoutmaning med namnet Saturday Challenge där vi varannan vecka -  lördagen
tolkar ett tema vi bestämt tillsammans, utmaningen kommer vara i ett helt år. Hope you like it!
____________________________________________________________________________________________________

Skitdålig bild, tog bara en impulsbild på mig själv här och nu. Blev lite mainstream redigering. Var fett taggad på detta "tema" eftersom det är så brett, men allt sket sig. Imorgon blir det lite plugg, då vi har studiedag. Sedan blir det fullt upp. Vår skola har "let the future sing" och då kommer körer från hela världen nästa vecka. Stessigt men kul!