BILDBOOOMB

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Får räcka med bilder där vaa ;) Nu ska jag ner och måla i gästsugan (där jag förövrigt bor nu på sommaren), lite längre ner på tomten. Är så skönt med ett eget hus, och komma ifrån föräldrarna/syskonen. Chilla med kompisar eller bara ta en tyst stund för att läsa eller måla utan att föräldrarna kommer och stör. 
CIAO!Polaroid

 
Några utav min pappas gamla polaroider. Han har sjuukt många bilder, detta är bara några från en reklamfilms inspelning, bakom kulisserna då ;)Tändsickor

 
 
Kom på en fotoidé igår, och klart att jag utförde den! Har lite andra planer på g som att fota vass med stativ när det blåser med lång slutartid. Kan bli rätt snyggt! Hoppas ni har det bra. Själv så spelar jag tennis här på landet varje dag, och livet bara leker på. Skönt med sommarlov!Matilda ♥

 
 
 
 
Några bilder på BÄÄSTA Matilda! 
 
Har en superbild på g, men såklart så glömde jag kortläsaren hemma. Haha, ni fattar inte hur slarvig jag är när det gäller att packa. Glömmer alltid något! Annars är jag faktiskt perfektionist och mina arbeten (när det gäller bild och så) måste bli PERFEKTA annars river jag sönder de och gör om. 
 
Kommer säkert bli som min pappa när jag blir äldre - stå med ett vattenpass på tavlorna och se till att alla tavlor är EXAKT raka.. Antar att det är från honom jag fått perfektionistsinnet ifrån ;)Det som skulle finnas i garderoben just nu!

 

Okej, dessa kläder är lite vintriga, men det var för att jag gjorde collaget då. ;) Jeansskjortan längst upp i högra hörnet är redan införskaddad. Sedan så ska jag få ett par svarta Dr. martens till hösten. Så jäkla nice! Har verkligen velat ha de i snart två år, och kan knappt fatta att de snart är mina. 

Imorgon ska jag försöka fixa photoshop trail till datorn så jag kan uppdatera med några nya bilder, då jag är på landet och bara har macbooken. Annars brukar jag redigera mina bilder på imacen eftersom den har större skärm, och bilderna blir bättre. Bortskämd unge man låter.. ;)
Resten av ditt liv

 
 
Jahapp.. alla meningar jag skriver suddas ut. Jag vet inte vad jag ska skriva.
Bilderna får tala för sig själva, en bild säger ju mer än tusen ord.
 
För er som undrat så har jag varit i Småland, och varken haft dator eller mobil. Så har tyvärr inte kunnat blogga, men nu är det som vanligt.Mina teckningar

 
 
 
Nu har jag öppnat en ny värld inom målning, nämligen akvarell. Är grymt kul! Har bara målat tre bilder med akvarell, så är inte så duktig ännu, men har ju hela sommaren på mig att öva ;). Haha, appropå sista bilden.. ni kanske tycker jag är helt knäpp fast den sticker iaf ut ur mängden..
 
Fick en kommentar där personen ville att jag skule lägga upp lite bilder jag ritat, så varsågod! ;P
 FridaHade somsagt en hästfotografering med Frida igår (klicka HÄÄR för att komma till hennes blogg! ). Var första gången jag provade på att fota hästar, men det blev ändå hyfsat bra! På bilderna ser ni Frida och hennes söta häst Nancy! :)
He saw you.

Jag gillar ju att hålla på och pyssla i indesign och göra grafiska bilder/texter. Denna gjorde jag nu, i brist på annat. Ni borde testa på det, är skitlul! ;)KREEETA!!!

Snart kommer det bilder, har tuuusen bilder som är oredigerade. Nu sitter jag och redigerar bilder från dagens fotografering. Den blev rätt grym, även fast att jag är ny i denna "changer" inom fotografering. Så ni får inte ha för höga krav, men det var iaf skitroligt! Bilder kommer snart ;)

Imorgon blir det tennis med syrran, ska bli sjuukt kul! :)