SushiÅt sushi idag. SUPERGOTT! :) Imorgon åker jag på scoutläger, så förvänta er inget inlägg imorgon. Är hemma på Söndag, men en dag kan ni väl vänta?! ;)

Nu: Slumdog millionaire, för er som inte har sätt den, SE FILMEN! Så jäkla bra!Inspiration - w1
Kommer att börja med att ladda upp inspirationsbilder en gång i veckan. Det är väldigt viktigt med inspiration när man fotograferar och utväckas inom det. Med inspirationen ser man nya vinklar, ideér mm. Därför har jag valt att visa det jag inspireras av för mina kära läsare. Hoppas ni inspireras lika mycket som jag och att era idéer flödar.

Men förståss det viktigaste - vackra bilder att titta på!Beesties

Från scoutlägret. Riktigt myyyys! Vi bara chillade och fick ett ryck att gå upp på ett enormt berg - klart vi gjorde det!
Ja, mina fina bästa kompisar på de två första bilderna. Älskar er, vet inte vad jag skulle gjort utan er!
De kommer säkert hata mig nu när jag lagt upp dessa bilder eftersom man är lite sliten på scouterna, men iof så tycker jag att de är enormt sööta.. ;PSjälvporträttHalvful bild, men det bjuder jag på.
Sitter och redigerar lite bilder från scoutlägret som sedan ska skickas iväg och upp på en webb.

Annars då? Jo, skickade en bild till "vi i vasastan" (stadstidningen) där man kunde vinna några biobiljetter. Temat var vår. Priset kanske inte är bäst, men det roligaste är att tävla.Dalarö

Några bilder från landet, så himla härligt! :)Saturday Challenge w12 - Vatten/bubblorVad är Saturday Challenge? Tilsammans med Tintin,Emma,KajsaLisa och Pauline så har vi valt
att skapa en fotoutmaning med namnet Saturday Challenge där vi varannan vecka -  lördagen
tolkar ett tema vi bestämt tillsammans, utmaningen kommer vara i ett helt år. Hope you like it!
____________________________________________________________________________________________________

Tog detta foto på Dalarö (mitt landställe). Älskar verkligen när man hör vattnet guppa mot bryggan, känner mig hemma då. Denna kvällsbild är en del av utsikten vi har. Så himla skönt på sommaren då det bara är att springa ner till havet om man är sugen på att bada. Nog om mig, nu ska jag börja "blogga normalt". Ciao!Levis

Canon 1000D + Canon EF 70-200mm f/4L USM (första bilden) + Canon 50mm f/1.8 (andra bilden).
Levis och Acne är mina absoluta favoritmärken. Kan sitta och glo på deras kläder i timmar. Synd bara att min garderob är för liten.. ;)På toppen av ett stup

Har varit borta på ett scoutläger och pga. av det inte kunna blogga. Här är några bilder jag tog av min bästa kompis Astrid.

Behöver lite hjälp, vad tycker ni om bilderna?Alinas tomatsåsMin tomatsås som jag mixtrat fram själv. Är så himla god! Tycker verkligen ni borde testa.Ett träd med barr på

Hittade några bilder på våran gamla gran vi hade hemma i vintras. Här var den påväg att kastas ner från balkongen för att sedan bäras till en "kompost" för granar.

Några i min klass har skapat ett filmteam, där jag såklart är med. Vi har manusförfattare, ressigörer, sminkörer skådisar och kameramän. Är så jäkla taggad på denna idé som förövrigt hittades på av Joel (klicka HÄÄR för att komma till hans gryma fotoblogg!)

Vad har jag hittat på idag? Fixat gymkort, gymmat som även blir planerna imorgon då jag har studiedag. Fattar att ni inte orkar läsa mer, så ciao!