Bildspel av klass 6EEtt bildspel jag hade fixat till soarén på klassen. Hoppas ni gillar det! :)

Ps. I början ska det stå BILDSPEL ;)Details on DalaröLite speciella ditaljet från landet. Har haft soaré idag och det var såå bra! Sista låten hade vi tillägnat vår lärare, som vi ska lämna när vi börjar högstadiet (fast vi kommer ju hälsa på heela tiden eftersom det är i samma skola). Var ändå kännsligt, och nästan alla började gråta. Jag med, kunde bara inte hålla tårarna inne. Bästa mentorn jag någonsin haft!
Älskar dig Ann!Bloggpaus - ÖVER!Hatar en hylla i mitt rum, men syrran flyttar ju om ca. ett år, så det är ingen idé att köpa en ny, då jag kan ta över hennes rum. Har fixat lite med hyllan genom att tagit en lp-skiva som bakgrund och satt upp lite bilder jag fixat/ritat.

Har haft en bloggpaus, som är över nu. Har såå mycket nu! Soaré på måndag, skolavslutning om två veckor och haft scoutläger. Har behöft att fixa rätt mycket, så hann helt enkelt inte med bloggen.Every teardrop is a waterfallAndra bilden blev lite abstrakt, men gillar den! Redigeringen är lite gammal, men så är grundljuset i bilderna. När jag gjorde min "normala" redigering blev bilderna nästan likadana, så tänkte att det var lika bra att ha denna redigering.
Ps. hur jag redigerat dessa bilder ser ni i förra inlägget! :)Photoshop tips!Fick en kommentar för någon dag sedan som löd såhär: "Åh så fint! Skulle du kunna visa hur du redigerat den sista bilden? kram". Klart jag kan göra det! Tog en bild jag fotade nyss, räddade ljuset och bruset genom denna redigering.

Färdiga ressultatet:

Opublicerade bilder från sommarenAhh, måste verkligen lägga mig nu, klockan är snart halv TOLV!! Vet att jag inte varit så bra på att blogga, och kände mig tvungen att uppdatera, för vill verkligen inte tappa er läsare! Nu är underbara! :)
Har fått 104 följare via bloglovin, vilket är gryymt kul. Tack tack! :) Ska fixa en tävling för att fira "över hundra sträcket" Puss puss & godnatt!TulpanerEtt litet smakprov på en bild jag fotade idag på min lilla fotorunda. Älskar verkligen motljus!Lekt i photoshop

Tog bara några foton. Första fotot var bara inpuls, idéen bara dök upp. Andra fotot gjorde jag lite "instagram aktig".
Syrran var inte hemma så fick ta några töntfoton på mig själv istället. Håret är lite ruffsigt då jag precis hade tvättat det.Espandrillos!

ÅHHH!!! Är så sjukt nöjd med dessa espandrillos som jag köpte idag! Kommer använda de såå mycket nu i sommar. Ni får ignorera mina bleka icke solbrända ben och tänka er ett par sommarbruna ben.

Förlåt för att jag inte bloggat, men skolan går före. Haft ca 5 prov denna vecka, så kan ni förlåta? ;)Min dag i bilder

Lagade fläskfilén på första bilden, vilket var suuuper! Ska göra om det snart igen, då jag har halva filén kvar.

Fick ett sug och ritade lite, kanske inte det bästa, men bara på skoj.

Sedan så har jag tränat två gånger idag. HÄÄRLIGT!!!
(Kanske inte bästa bilden på mig, syrran tog bara en med mobilen.)