fototräffen



Tog denna på fototräffen i maj. Blev inte så nöjd, eftersom bilden känns lite "billig" och överredigerad, eller det kanske är meningen (?). Aja, lägger upp den ändå, har tvivlat, men så får det bli! Gör ett litet morgon inlägg då jag börjar 10.10 :) Kram!



Längta, även om vintern kommer först..



S A K N A R!
K R E T A , S U M M E R - 11



Pepparkakor




Bakade lite pepparkakor i helgen, och de är redan slut ;)

Jaha, tog en liten paus från bloggen. Vet att  mitt bloggande verkligen varit dåligt, och sagt att jag ska skärpa mig tusentals gånger, men aldrig lyckats. Nu har jag kompit på en smart idé (som jag tror kommer lyckas). Jag ska nämligen göra ett belöningsystem (ja, sådant som 5-åringar får) så att varje dag jag bloggar får jag fem kronor. Jag är inte så bortskämd som jag verkade i förra meningen, utan först kommer jag ta bort alla mina pengar. Pengarna kommer att finnas kvar, men inte vara "tillgängliga" förens jag fått pengarna. Kanske lite komplicerat, men hoppas iaf att det funkar, är riktigt pep på idén och bloggningen. Nu jävlar ska ni få se på inlägg ;). Ska göra lite läxor nu, sedan är det godnatt!



Vinter, NU!





Bilder från mars, fan längtar sjukt mycket efter vintern. Börjar bli desperat, vill inte ha några fler regniga höstdagar..!



Favoriter





Här är två av mina favoritbilder, hoppas du gillar vad du ser! :)



Astrid



Har precis gjort en design till min underbara kompis Astrid. Passa även på att gå in på hennes blogg (klicka HÄR för att komma dit) Förövrigt så är den jättebra, och följer den dagligen. :)



Globen




Från globen i torsdags.

Var lite krasslig igår och även idag, så kunde tyvärr inte blogga. Idag bär det av till fotomässan, ska bli så himla kul! Nu ska jag bara gå och duscha. Kamerabatteriet har varit på laddning hela natten och jag har precis laddat över mina bilder på externa hårdisken. Idag blir det MÅNGA bilder, känner på mig det :) Mamma ropar på mig nu så ska nog gå, vi ses!



Syrran





För ca en vecka sedan åkte jag på en cykeltur med syrran. Tog med kameran och här är två av bilderna jag tog. Imorgon ska jag vara i globen på ännu ett rep, men nu hela dagen. Ska försöka ta med kameran, ciao!



Frida Ottosson




Canon eos 1000D + 50mm f/1.8

Bilder jag tagit på min kompis Frida. Kolla gärna in på hennes blogg HÄR. En superbra blogg för de som är modeintresserade då hon ofta uppdaterar med modeinlägg och såklart om vardagen. Nu ska jag gå och lägga mig, ännu en skoldag imorgon + rep i globen inför konserten vi ska ha där. :)



Tårta