Åker bort, tillbaka på söndag

Bilderna är ifrån ett scoutläger i mars, då jag bara fotat i tre månader, och därav de dåliga bilderna.
Jaha, då ska jag börja packa inför ett scoutläger jag ska på. Övernattningen fortsätter till på söndag. Tänkte bara skriva det, så att ni inte undrar varför det kommer vara tomt på bloggen. Kram! :)



Konsert





Ska göra iordning mig för konserten vi ska ha med skolan. För er som inte vet så går jag i en musikskola. Klädseln är en vit skjorta med svarta chinos och en färgglad acosear. Valde denna fluga, men kom på nu att jag kommer se ut som lilleskutt, men får väll bara köra på! ;)



Bread




En baugett + croissant :)


Nu orkar jag äntligen blogga igen. Har sett att jag fått många nya läsare, villket är jättekul, välkomna! :) Tog några bilder på baugetten och croissanten. Är ganska nöjd med den första bilden. Nu ska jag fota lita, och sedan plugga ciao! :)



Sjuk


Bild ur arkivet från en regnig dag.

Fan, varför måste man alltid bli sjuk?! Just nu ligger jag i sängen som jag för den delen tillbringat hela dgen i. Ska iaf försöka att uppdatera lite snabbt. Vet inte direkt om jag ska gå till skolan imorgon, vi får se. Mår piss just nu, hoppas ni håller er friska!



Höst



Nu börjar det blir höst, eller det rättaresagt det ÄR höst. När man ska gå ut så är man tvungen att ta på sig extra tjocka kläder, och ändå fryser man häcken av sig (eller iaf jag). Så det gäller att gå snabbt hem, och jag vill inte direkt ta fram vinterjackan i oktober, eftersom den kännetäcknar vintern, och snön kommer väll inte på ett bra tag (hoppas jag). Tog dessa bilder igår, när jag var med Isabelle. Man ser att löven börjar bli allt gulare och gulare (ibland röda). Nu ska jag försöka att avrunda detta inlägg, så KRAM! :)



Fotografiska







Idag var jag somsagt på fotografiska med Ia. Amelia kunde inte följa med, eftersom hon skulle träna. Utställningen vi såg var helt fantastisk! Nick Brandt är så himla duktig på att fotografera, och förmedlar kännslor i en bild på djur! Inte lätt, men han lyckas verkligen. Man kan se om djuren är ledsna, glada, kära mm utan att någon säger ett ljud. Helt fantastiskt, en av mina förebilder. Ett tips är att googla på hans namn och se på hans fantastiska bilder. Ni kommer inte att bli besvikna, lovar. :)



Brorsans lägenhet



Två bilder från brorsans lägenhet.
Imorgon så drar jag till fotogtafiska med Ia och Amelia (min kusin och hennes mamma). Ska bli så himla kul och tar självklart med kameran ;) Ia jobbar förresten på Gant och Idag var hon och rekade ( reka= leta platser till tex en fotografering). Hon var och hällsade på i fredags och då sa hon att jag kanske skulle få följa med på fotograferingen!!! Kan inte fatta det, tar självklart med kameran, men kommer inte få lägga upp bilderna på en gång eftersom kollektionen är hemlig. Så bilderna kommer typ komma upp i mars, men ändå! Jag kommer kanske att få vara med på en riktig proffitionell fotografering och inte minst för Gant. Är så himla glad att ni inte kan fatta. (BER OM URSÄKT FÖR DEN LÅNGA TEXTEN, MEN VAR BARA TVUNGEN ATT BERÄTTA).

Edit: Skrev inlägget igår, men av någon konstig anledning kom det inte upp, utan sparades i utkast, så allt som är igår ska egentligen vara idag.



Reklamfilm - Axe

Reklamfilm vi gjort i skolan (sex personer)
Filmen är inte riktigt klar ännu, som tex i slutet ska en röst säga "even devils likes you" men det får jag lägga till sen. Var bara tvungen att updatera så att ni inte tror att jag slutat blogga, eller något annat. Har haft en riktigt rolig vecka, i övermorgon ska jag till fotografiska, eftersom det inte blev av idag, kul! :)



Tour trip - Kreta






Några bilder jag fotade på kreta när jag tog en prommenad



Kreta - 11








Några bilder från Kreta, som jag åkte till i juli.

Här är några bilder från Kreta, och mer är på gång. Hoppas ni har haft en bra dag, själv har jag shoppat och jag köpte faktiskt den västen jag skrev om igår, så nu ser jag fram emot att bära den många gånger framöver :)