Ludde


Canon 1000D + Canon 50mm f/1.8

Detta är fina Ludde som Alice och jag promenerade med i Småland :) Gillar den första väldigt mycket, då jag var tvungen att ligga på asfalten för att ta fotot ;) Nu ska jag försöka avrunda inlägget och gå och äta middag med farmor och farfar :) Ciao!Vatten

Haha, älskar verkligen att fota regn! Vet inte riktigt varför, men har bara fastnat för det :) Tog dessa foton med mitt stativ. När jag har stativ tänker jag igenom vinklarna mer än jag gör handhållet. Helt knäppt, men då får man väll börja fota med stativ oftare ;)

Är på riktigt blogghumör nu, nu ska det uppdateras! :)MidsommarHejsan, hinner bara lägga upp denna bild från Midsommar. Har många bilder på lager, men hinner inte publicera nu för håller på med en design, en som är färdig och sedan ska jag göra en design till mig! Så det är tråkigt nog förklaringen till varför jag inte hunnit med bloggen på sisstonde. Detta måste bättras, måste verkligen skärpa mig!Spara bilder för webbenhaha, ni får strunta i mitt 0,3 tjatande ;)

Hoppas ni lärde er något! Jag använder mig av photoshop cs5, men detta går även att utföra i tidigare verisioner av photoshop. 720 (HD) rekommenderas!Småland #2
En tidig morgon
var uppe klockan sex idag och fotograferade på tomten i morgon solen. På andra bilden ser ni min syrra som är påväg att ta ett kvällsdopp
har haft fullt upp de senaste dagarna så har tyvärr inte haft tid att redigera bilder, men som jag har saknat det! Vill verkligen blogga, och har verkligen saknat det. Har redan förberett ett photoshop tips som kommer upp i morgon :) God natt!Regnig promenad

Nu har jag fixat photoshop på bärbara datorn eftersom jag alltid redigerar bilder på stationära datorn så har jag inte photoshop installerat på macbooken, men nu är jag äntligen klar :)
Bilderna ovan är ifrån promenaden jag tog idag när det var regnigt.
Imorgon ska jag spela tennis, om det inte regnar så jag hoppas på solsken ;) Nu ska jag redigera lite bilder ifrån fototräffen. Ciao!småland - smakprovHar varit i Småland de 5 sissta dagarna. Detta är somsagt bara ett smkprov, så fler bilder kommer ;) Tror jag fått nya favoritbilder, men dem får ni se imorgon.

kom hem för någon timma sedan, imorgon blir det tennis och sedan ska jag på fototräffen michaela, lina, elin och otilla har ordnat. Går på den som är 14.00 och frammot eftersom jag inte fick plats på den innan.
Någon som kommer? :)Småland imorgon
Studenten


Bilder från min brorsas stundentmotagning. På tredje bilden är det jag som ha tagit min brorsas studentmössa ;)

Haft en underbar dag med mina kompisar. Vi badade, men fick tyvärr inte ta med kameran för mina föräldrar pga. stöldrisken är stor där vi badade.
Ska åka med min kompis till småland imorgon. Kameran är självklart med. Kram! :D