Reklamfilm - Axe



Vi var sex stycken som gorde denna rerklamfilm för ett skolarbete. Riktigt kul! Kameran som jag filmar med är en nikon D700. Reklamfilmen kanske inte är den bästa, men ni måste också tänka på att vi är 12 år.
Enjoy! :)



Details in my house






Photoshop tips.



Fick en kommentar för några dagar sedan som löd såhär: "Hur får du sån "HD" kvalité på dina bilder? Det är ju sjukt cool skärpa.."
I denna video visar jag hur man gör. Jag brakar ALLTID lägga på skärpa efter att minskat bilden, eftersom bilden tappar skärpa när man förminskar den.


Haha, ni får skita i min dåliga engelska och att jag förklarar som om ni vore trögfattade. Upprepar liksom vissa saker tre gånger i rad, men det får duga.



Pasta & tomatsås





käkade denna goda tallrik med pasta och tomatsås för en stund sedan. Riktigt gott! Har blivit några matbilder på sistonde, men nej detta är ingen matblogg. ;)



SATURDAY CHALLENGE W8 - Svartvitt porträtt



Vad är Saturday Challenge? Tilsammans med Tintin,Emma,Kajsa, Lisa och Pauline så har vi valt
att skapa en fotoutmaning med namnet Saturday Challenge där vi varannan vecka -  lördagen
tolkar ett tema vi bestämt tillsammans, utmaningen kommer vara i ett helt år. Hope you like it!

____________________________________________________________________________________________________

Har varit sjuk, så fick göra ett undantag och ta en bild ur arkivet. Motivet är min brorsa, i somras. Han skulle till en studentbal (något liknande) då jag tog denna bild. Hope you like it! :)



Frukost





Yes, maten smakar godare nu. Gjorde denna finfina smoothie till frukost. Den var UNDERBAR!! jaja, nu ska jag sluta sukta er och avrunda detta inlägg. Ciao.



Blommor







Ligger här i sängen med 39,5 graders feber. Huvudet bara dunkar. Ja, det är därför jag inte bloggar.
Kram, och hoppas ni håller er friska!



Back













Några bilder från min tumblr som inspiration

Ja, idag kom jag hem från scoutlägret. Var jättekul, men var ganska trött eftersom jag somnade på direkten när jag kom hem. Därför har jag inte kunnat redigera bilderna från lägret, men de kommer imorgon. Ni får leva på inspiration sålänge ;) Nu ska jag sova, igen. GODNATT!



På resande fot.



Förlåt att jag inte bloggat, och så men har fullt upp. Nu i hälgen ska jag iväg, på scoutläger, och kommer inte kunna blogga, men tar med mig kameran. Bilder kommer när jag är hemma (på söndag) Ska vara vid T-centralen om tjugo minuter, så måste skynda. BYE!



Disa





Ännu en bild från klassresan, men har inte hunnit gå ut och fotografera så mycket under dessa dagar. Imorgon blir det Svenska nationella muntiligt, vilket jag tror kommer gå jättebra. Man ska prata om något man gör på fritiden, och då har jag valt fotografering. Är hur lätt som helst att bara prata på om det man tycker om. Tar aldrig stopp ;)