Sjuk, igenTar bara en bild på mina kompisar, orkar varken redigera eller vara inne på datan. Har 40 graders feber och fruktansvärt ont i huvudet. Kommer förhoppningsvis blogga, men om det blir alvarligare vet jag inte om jag orkar blogga kommande dagar. Kram på er och hoppas ni håller er friska!GitarrHar suttit och spelat gitarr ett tag, fast jag är inte så duktig ;) Vill bli bättre men då måste jag bara öva ,öva och öva :) Tycker det är praktiskt att  kunna spela ett instrument, men gillar inte direkt denna gitarr eftersom den stämmer av sig hela tiden, men den är faktiskt 45 år gamal! Vet faktiskt inte varför jag spelar på pappas gamla gitarr, men jag är väll för lat eller snål (haha) för att köpa en ny. Tänkte bara säga att jag har fult upp denna vecka, men hoppas på mer en ett inlägg per dag. Nu ska  jag avrunda detta inlägg och återgå till läxan.

(Ps. lägg inte märke till fingeravtrycken på gitarren ds.)SmoothieHar precis suttit och surplat i mig denna hallon-smoothie. Det var verkligen supergott!  Idag var det ingen skola eftersom alla lärare är på möte inför nya betygssättningen. Jag kommer att få betyg i sjuan, fast jag tycker ändå det är ganska bra, då man vet var man ligger i ämnena. Nu ska jag gå och göra läxor, så det inte blir en allt för stressig vecka. Ha det gött! :)En dag på museum

Idag gick jag mamma, pappa, brorsan  på museum. Okej, jag är inte direkt "museum människa" men idag var det faktiskt kul :) Det var en speciell museum dag, så  alla konst/design museum  i  Stockholm hade gratis inträde. Eftersom pappa är designare så var det "viktigt" för honom att gå runt och titta (haha.) Blev även lite insperation till lägenheten brorsan ska flytta till. Nu ska jag gå och lägga mig eftersom det är skola imorgon. Godnatt. Juste glömde säga att vi så Susanna Kallur ivägkörande i en blå bil (bilden högst upp, förövrigt väldigt coolt haha)
Tävlar hos CarlaÄr med och tävlar hos Carla (standingcarla.blogg.se) Temat för denna tävling är natur och blommor. Valde denna bild eftersom jag inte riktigt har någon bra naturbild ännu, men till sommaren hoppas jag på det bästa :)  Vill ni också vara med och tävla kan ni gå in HÄR Man kan vinna en goodibag med kosmetikaprodukter värda ca 800 kr från VivaLaDiva.VåffeldagenIdag när jag satt vid datorn blev jag väldigt sugen på våfflor. 10 minuter senare kom min mamma hem och sa att det var våffeldagen. (haha jag har inte så bra koll på speciella dagar) Äter bara det en gång om året, så var lagom sugen :) Älsakar att ha glass på våfflan (Är det bara jag som brukar ha glass på?) Haha, jag kanske är lite konstig, men det är faktiskt gott. Fast det räcker med en våffla eftersom det blir för sött, men det är gott :)Tävlar hos Maja och PetronellaÄr med och Tävlar hos Maja och Petronella (Klicka här för att komma dit) Tycker att ni ska vara med och tävla för man kan vinna ett valfritt close-up-filter från tvspelsweb (klicka här för att se vad jag vill  ha). Maja och Petronella har en jättefin fotoblogg som jag har följt ett tag, så rekomenderar denna fotoblogg. Riktigt kul att läsa och många fina bilder!Make up store

Idag var jag på åhlens efter skolan och köpte ett nagellack, faktiskt mitt första :) Har bara provat det en gång, men tycker det är jätte bra. haha, okej kommer inte bli mer sådana inlägg, det är ju trots allt en fotoblogg! Tipsar om detta nagellack, kommer nog köpa ett rött. God natt på er!"En blomma om dagen är bra för lilla magen"

Idag när jag var i skolan hade vi bla. kängrumatte. Som förväntat gick det inte så bra för mig. Jag han bara svara på nio av 21 frågor! Jag får hoppas på det bästa, men frågorna var skit svåra!

Tycker ni om "ordspråket" som jag hittade på nyss? Kom inte på något annat, haha. Ni får ha det så bra!My favourite musicMin awesome spellista :D klicka HÄR om du vill lyssna!