Dagens blogg - Patricia


Patricia har en riktigt bra blogg som förstjänar mer blogläsare. Patricia är bosatt i Norge, Fredrikstad. Hon gillar att fotografera, och det syns tydligt på bloggen. Hon tar fantastiska bilder som jag knappt kan slita blicken ifrån. Kika gärna in på hennes blogg och titta på hennes fantastiska fotografier HÄR.

Ja, tänkte börja med dagens blogg. Jag kommer lägga upp boggar jag rekomenderar. Denna gång är det patricias tur, 
vi får se vem som blir nästa gång. ;)



En sak du inte visste...


...Är att jag gjort två logotyper. Ett till ett företag som min brorsa hade med sina kompisar i tre:an (gymnasiet)
Företaget de hade var ganska seriöst, och de hade tänkt att ha kvar det nu efter studenten, men sedan beslöt de sig för att lägga ner företaget. Jag är ganska stolt över logotypen som jag gjort tillsammans med min pappa som är Art director och har jobbat inom reklam världen länge, och har tex gjort denna förpackning:



Logotypen där det står Myrorna på gjorde jag till min brorsa eftersom han skulle ha det till ett viktigt skolarbete. Han blev också ganska nöjd med den, och det tror jag också jag blev. Från planering till slut så tog det sammanlagt 20 min. Logotypen har jag gjort helt själv, alltså ingen hjälp från pappa ;)

ja, nu har ni fått lite information som ni inte viste om innan, och hoppas ni gillade det! :)



Design till Towa



Har gjort en gratisdesign till Towa! (klicka här för att komma till bloggen) Nu ska jag nog sätta i gång med min egen design till bloggen. Jag har ju trots allt min första design på bloggen :/

Sorry, kan inte göra ett inlägg den 22/7 pga att det blixtrar och hårddisken inte kan koplas in...



Grekland, del 2









Hemma!









Här är några av bilderna som är tagna i Grekland, Kreta, Rethymnon. Har taigit så många bilder och blev väldigt nöjd med ca 200 bilder! Det blir nogranna urval, och det tar ganska lång tid. Detta är några av mina absoluta favoriter, men fler kommer. Har haft så underbart i grekland, men har saknat er så mycket. Nu är man lite brun också, så hoppas man inte fjällar på direkten. Kram!



Stövlarna



Sissta dagen på kreta, men notera även att jag kommer hem imorgon på kvällen. Ska försöka göra ett inlägg då ;)
KRAM! :D

Ps. Fick göra ett krisinlägg eftersom jag trodde att jag skulle komma hem idag. Så skriver detta inlägg klockan 1.20 på kvällen, då jag ska vara uppe klockan sex imorgon! Fast då får man väll sova på flyget.



Fototräffen





Här är lite bilder från fototräffen. På första bilden ser ni Michaela med sin kamera och sitt lååånga zoom objektiv. På andra bilden ser ni Johanna som jag var med mest på fototräffen.



Från Studenten





Två bilder från min brorsas student. Gillar den första bilden som föreställer min farfar. Den är annorlunda på något vis :)



Jonas och Ewa




På bilden längst upp är mon farbror Jonas och hans flickvänn Ewa. På andra bilden så håller Ewa upp en missbildad jordgubbe, som var ganska annorlunda, men god ;)

Nu är det tre dagar kvar tills jag kommer hem. Kommer alltså på torsdag kväll, så får se om jag gör något inlägg då.



Kaitsurfning




Det var en kille som stannade upp och frågade vad klockan var när jag stod vid stranden, så passade på att fota honom medans han var så nära. Mitt nästa kameraköp är definitivt Canon EF 70-200mm f/4L USM. Objektivet kostar mycket, men det är det värt. Jag har saknat ett zoom objektiv vid flera tilfällen, så nu är det bara att spara. Fast det kommer nog ta ett år, eller två...