Födelsedag





Ja, idag fyller jag år! :D Är så himla glad så att jag spricker, vet ni varför?! Jo, jag är så tråkig så att jag bara önskar mig pengar. I julklapp fick jag 3000 kr och nu i födelsedagspressent fick jag 2000 = 5000 kr! Sedan så la jag pengar jag tjänat in själv (på att sjunga på gatan osv.) så att jag har 5795 kr!

5795 kr=



Ska köpa detta objektiv: Canon EF 70-200mm f/4.0L USM snarst, i veckan om jag hinner. Nog om mitt nördsnack, godnatt! :)




Emma #1



Fotade syrran i helgen, och mer ska det bli! ;) Är sjukt bra att fotografera när det är snö, för då slipper man använda en transparet refelxskärm. Ansiktet blir ljust och bra, och inga skuggor under ögonen.



Fiolen









Tog bara några foton på min farfars gammla fiol innnan det blev mörkt. Hope U like it! Blir kanske ett fototips i veckan, för det är väll ganska tråkigt när jag bara bloggar om hur min dag varit och lägger upp en bild.. Kram!



Mix






Jag lever!

Har lovat mig själv att ALDRIG lägga upp några skitdåliga webcamera bilder på bloggen, framförallt inte när jag sitter i pyjamas! Det är väll jag som får lida för det.. Imorgon så ska jag klippa mig, blir ev. pash (skämt åsido). Ska bara klippa 15. cm eftersom mitt hår växer som ogräs, blir så irriterad! För nio månader sedan klippte jag till ärmarna på bilden, och nu är håret längre ner än naveln!

Fyfan vilket dåligt inlägg, kommer ALDRIG lägga upp något liknande i fortsättningen, lovar!




5 saker om mig

1: Jag älskar verkligen inspiration. Kan sitta och titta på http://weheartit.com och http://tumblr.com bloggar hur länge som helst. Har även startat en egen tumblr (http://alhoc.tumblr.com) för bara några dagar sedan, så att jag kan hålla koll på de bilderna jag fastnar extra mycket för.

2: Jag ÄLSKAR att rita! Senaste teckningen var denna:


(Sorry för den dåliga bilden, var tvungen att ta den nu med riktigt dåligt ljus.)

3: Det jag lyssnar på just nu är indie/pop. Låter som den värsta blandingen, och det kanske är det men kan inte göra något åt min musiksmak. ;)



Klicka HÄR för att komma till min spotify spelista (ej klar ännu)

4: Jag heter Alina Wallskog och är 12 år (fyller 13 den 31 januari). Jag älskar kläder/mode (Som jag tolkar på mitt eget sätt), rita/måla, fotografera, vara med mina kompisar, musik/sjunga och att springa/jogga (även om jag inte är så bra ännu). Jag är även ganska allergisk mot nötter (dör typ om jag är i samma rum som jordnötter och om jag äter nötter). Är 168 cm lång, och än så länge växer jag runt en cm i månaden. Ja, vad mer ointressant kan jag skriva om mig?!

5: Här är ett collage på de kläder som jag skulle vilja ha hemma i garderoben, riktigt snygga! Har bara förälskat mig lite i dem.



Svart-vit



Detta är en av mina favoritbilder, men har aldrig publicerats här på bloggen. Det säger allt - hur konstig jag är. Om man är nöjd med en bild så brukar man oftast publicera den så fort som möjligt för att få visa upp bilden för andra, men så fungerar tydligen inte jag. Tog denna i somras! HALLÅ, här måste det bättras!



I'm back - med en tavla



Yes, nu är jag äntligen frisk och tänkte att visa denna tavla. Gav en likadan till min brorsa och min farmor & farfar men med (förståss) olika motiv. Denna behöll jag själv eftersom då jag skulle gå och handla var det "ta tre betala för två" lika bra att slå till. Nu låter jag som värsta "shopping galningen" men är faktiskt inte det i vanliga fall, fast det är alltid kul att köpa saker.



Inspiration på HÖG nivå









Mycket silrent! Längtar tills jag kan ha en egen lägenhet att bo och inreda i. Älskar verkligen inredning. Funderar faktiskt att ta ett sådant ikea ps skåp som vi har hemma och måla luckorna i typ grått eller någon annan färg. Har verkligen fastnat för färgerna på luckorna, men det kan också se riktigt konstigt ut om man placerar skåpen på fel ställe. Nog för mig, tänkte bara berätta att jag sjuk. Febermänniskan - det är jag det..



Julkännsla







Ska vara med Emma imorgon, så ska nog försöka sova nu och inte vakna kl. 1. Har ställt klockan på nio så att jag kan jogga innan jag träffar Emma. Shit vilket boring inlägg detta blev.. det är bilderna som iaf får lite liv i inlägget. Kram! :)